header banner
Default

Met Cryptovoucher io kun je Bitcoins geven als cadeau


Cryptovoucher.io is een service die een innovatieve manier biedt om Bitcoin en andere cryptocurrencies te kopen. Het bedrijf creëert online vouchers die kunnen worden onmiddellijk ingewisseld kunnen worden voor cryptocurrencies in je wallet. Je kunt de voucher niet alleen gebruiken om zelf BTC te kopen, je kunt het ook gebruiken als een cadeaubon voor iemand, zodat ze gemakkelijk de cryptowereld kunnen betreden.


Waarom zou je cryptovoucher.io gebruiken?

Bitcoin bereikte een paar jaar geleden de weg richting de mainstream door een waarde van bijna $20.000 te bereiken. Veel mensen hebben toen veel geld verdiend en er zouden daar nog veel meer bij kunnen komen. Echter, het verkrijgen van cryptovaluta is niet voor iedereen even makkelijk, zeker vroeger niet. Het vereiste een grondige kennis van blockchain, crypto-exchanges en brokers.

Crypto Voucher was één van de eerste bedrijven die dat veranderde. Het bood een gemakkelijke, snelle en veilige manier om cryptocurrencies te kopen, zelfs voor klanten die voorheen niets wisten van de crypto-industrie. Hun missie was om crypto voor iedereen beschikbaar te maken en dit is nooit meer veranderd. Crypto cadeaubonnen worden nog steeds gezien als een handige manier om digitale munten te krijgen, zelfs voor amateurs. Het aankoopproces kan bijna niet eenvoudiger zijn. Daarnaast is het natuurlijk een leuk cadeau voor je vrienden of vriendinnen.


Welke cryptocurrencies kun je kopen bij Crypto Voucher?

Op Crypto Voucher kun je uiteraard de ‘King of Cryptocurrencies’, Bitcoin, kopen. Het is zo algemeen bekend dat het bijna onmogelijk is om iemand te vinden die er nog nooit van heeft gehoord. De service biedt ook de grootste concurrent van de Bitcoin, genaamd Ethereum, die elke dag meer aandacht krijgt. Er is geen enkele markt die BTC of ETH niet accepteert, dus zodra je er een hebt, kun je deze gebruiken op elke service of exchange die met crypto betalingen werkt.


Hoe koop je Bitcoin op Crypto Voucher?

Het aankoopproces van een voucher is uiterst eenvoudig. Nadat je de website hebt geopend, hoef je alleen maar de volgende stappen te doorlopen:

• Voer de waarde van de voucher in die je wil kopen en klik op ‘Nu kopen’
• Selecteer de betalingsmethode die je wil gebruiken
• Betaal op een gekozen manier
• Ga naar jouw account pagina om de nieuw gekochte voucher te zien!

Als je deze niet wilt vasthouden, kun je jouw Bitcoin onmiddellijk ontvangen. Je hoeft alleen maar naar de inwissel pagina te gaan, waar je de voucher samen met de ID van je portemonnee plaatst en dan is het klaar! Jouw geld wordt dan rechtstreeks naar het opgegeven adres gestuurd.


De voordelen van Crypto Voucher

De officiële website van Crypto Voucher biedt heel veel verschillende vouchers aan. Eén van de belangrijkste reden waarom je hier je vouchers moet kopen is het ontbreken van betalingskosten voor creditcards of betaalpassen.

Als je echter niet met EUR wilt betalen en liever in USD of een andere valuta betaalt, kun je hun lijst met distributeurs raadplegen. Er zijn veel bekende en populaire online markten die samenwerken met Crypto Voucher. Er zijn veel verschillende aanbiedingen te vinden op hun sites en we zijn er zeker van dat je tevreden zult zijn.


Bitcoin als cadeau

Ja, het is mogelijk om Bitcoin als cadeau te geven. Met Crypto Voucher kun je iemand een Bitcoin geven en hem uitnodigen om de wereld van cryptocurrencies te verkennen. Je hoeft de wisselkoersen niet bij te houden, de persoon die de voucher ontvangt, krijgt een cryptocurrency die gelijk is aan de EUR-waarde van de voucher.

Er is meer! Als je liever een fysieke cadeaubon geeft, werkt Crypto Voucher momenteel aan de functie om een decoratief kunstwerk met jouw voucher te maken. Je kunt het downloaden en afdrukken, zodat je een leuk fysiek cadeau aan iemand kunt geven.

Deze service komt er dus aan maar het is niet noodzakelijk om hier op te wachten. Je kunt de voucher namelijk al afdrukken, er een mooi lint omheen wikkelen en aan iemand overhandigen.


Wat kan Crypto Voucher doen voor de toekomst van de crypto-industrie?

Kijkend naar hoe goed ze erin zijn geslaagd om de “Crypto Winter” te overleven, is Crypto Voucher een blijvertje. Het bedrijf blijft groeien en ze verwachten dat ze binnenkort de normen van de branche zullen bepalen. De tijd zal laten zien hoe snel ze dat kunnen bereiken.

Ondertussen doen ze geweldig werk door crypto gerelateerde termen in hun artikelen te vereenvoudigen. Je kunt hun blog bezoeken om ze te lezen en sociale media-accounts op Facebook en Twitter volgen, zodat je geen enkele van die berichten mist.

Sources


Article information

Author: Lori Logan

Last Updated: 1704660603

Views: 2046

Rating: 5 / 5 (109 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lori Logan

Birthday: 2014-02-26

Address: Unit 1801 Box 5289, DPO AA 66128

Phone: +4629739649392895

Job: Laboratory Technician

Hobby: Cooking, Quilting, Playing Chess, Hiking, Arduino, Rowing, Cycling

Introduction: My name is Lori Logan, I am a unswerving, brilliant, treasured, Gifted, dear, proficient, venturesome person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.